Co-founder & operations

Signmakerr är ett validerat koncept som kommer att ta skyltindustrin med storm. Efter många tester så har Bizstudio paketerat Signmakerr som är heltäckande lösning till alla typer av skyltbehov. Detta täcker både online handel och fysisk service. Approachen för detta är att använda dagens teknologi för att automatisera så mycket av logistiken som möjligt, så att mer tid kan läggas på värdeskapande i form av sourcing, anskaffning av kunder, och större skyltprojekt.

I dag har Signmakerr en butik i Trollhättan och en E-handel (lanseras inom kort) med ett inbyggt skyltverktyg som tillåter kunder att skapa sina egna skyltar. Vår plan är att etablera butiker i Norden och Europa till år 2024.

Vi söker dig som vill bli en del av Signmakerr och vårt team. Där din primära roll kommer bli att ta en ledande roll som i att utveckla och skala affärsområdet för Signmakerr. Detta innefattar uppgifter som:

  • Vara med att etablera ny butiker
  • Ta hand om och leda personal
  • Strategiskt och verkställande arbete för att utveckla Signmakerr

Utöver detta hoppas vi att du är en driven individ som har modet att var med på att utmana branschen.

För att söka denna tjänsten skicka CV och personligtbrev henrik@bizstudio.se.

Nu kör vi!!!

/Bizstudio Teamet

2022-09-21
hello@bizstudio.se
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram