Partnerskap med verklig effekt

Biz Studios vision är att ha en positiv inverkan på vårt samhälle genom att bygga så många värdefulla startups som möjligt över hela världen. För att få detta att hända, samarbetar vi med investerare och inkubatorer redo att kavla upp ärmarna för att påverka ekosystemet och skapa värdefulla startups.

Investerare, fonder & syndikat

För att nå vår vision är vår strategi att skapa lokala investeringsbolag. Vad gör dem så speciella? De är dedikerade till att finansiera tekniska startups i idéstadiet och stöder de mest lovande upp till serie-A.

Detta gör att extremt lovande entreprenörer kan förverkliga sitt projekt oavsett deras tillgång till tekniska och ekonomiska resurser. Ur en investerare synpunkt skapar det ett nytt avtalsflöde av högkvalitativa tekniska startups.

Genom att investera mindre tickets tidigare och i en portfölj av startups tillåter vi våra partners att uppnå en betydligt högre ROI. Att investera redan på idéstadiet är förstås endast möjligt med en partner som Biz Studio som säkerställer ett genomförande i världsklass av dessa projekt.
Vill ni veta mer som investerare?
Kontakt oss
Vill ni veta mer om våra initiativ?
Kontakt oss

Inkubatorer och acceleratorer

På Biz Studio skapade vi investeringsbolag dedikerad till tekniska startups på idéstadiet: Biz Capital.

Vi samarbetar med drivna med grundare genom att tillhandahålla kapital och resurser för att gå från idé till intäkt på 6 månader. Vårt Göteborgsbaserade team tillhandahåller support i världsklass inom alla områden som krävs för att starta startups, inklusive utveckling, design, marknadsföring och tillväxt.

Denna unika lösning är ofta ett perfekt tillägg till det stöd som inkubatorer och acceleratorer ger startups för att göra dem redo för investerare.

CoFounders / Team

När Biz Studio genererat ett "proof of concept" tillsätter vi ett dedikerat team och CoFounders som är beredda att ge sin själ och utveckla ett framgångsrikt företag som gör skillnad. Vi söker ständigt efter drivna entreprenörer som vill kliva in och skala upp en beprövad affärsmodell. Känner du dig manad och vill göra en företagsresa tillsammans med oss och utveckla team och dig som indevid? Tveka inte utan anmäl dig till vår "matchmaking" så kopplar vi ihop dig och teamet för er företagsresa.
Vill ni veta om entreprenörskap?
Kontakt oss
hello@bizstudio.se
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram